Archiv článků

BOHEMIA DIVIDE

V cíli závodu 720 km/ 14000m přes nejjižnější bod ČR Kleť, Říp, Ralsko, Ještěd, nejsevernější bod ČR a ještě mnohem drsnější místa, kde se kolo muselo i nést :-) https://www.facebook.com/bohemia.divide/ jsou už všichni 4 závodníci z Rakovnicka. Nejlépe si vedl Michal Žíža Žižka, který dojel na...
Celý článek

Fotografie YESMAN 2019

Ahoj, slibovené fotografie naleznete na těchto odkazech: https://yesman2016.rajce.idnes.cz/Yesman2019 photos.app.goo.gl/CTQCfYhedZuEvtLPA
Celý článek

YESMAN NA PLAYMAP

Ahoj YESMAŇÁCI, můžete se podělit o své postupy na: play-map.com/event.php?id=353 Kdo nemáte záznam z GPSky, tachometru či chytrého telefonu ve správném formátu, můžete si svoje kontroly manuálně naklikat. Milan
Celý článek

POKYNY YESMAN

V sekci YESMAN 2019  jsou zveřejněny pokyny na akci. Počasí zatím vypadá velmi slibně, vše je připraveno, opět se máte na co těšit :-)
Celý článek

MAPNÍKY NA YESMANU

Prý na "LEGENDÁRNÍ YESMAN" dorazí RAMACH, a zájemcům na místě poskytne půjčování/prodej mapníků AUTOPILOT a prodej příslušesntví - brejle, buzoly atd... Pozor, montáž mapníku a fronta na jeho zapůjčení zabere nějakou tu minutku, tak s tím počítejte.
Celý článek

Swiss-o-week 2019

Ahoj kamarádi, je čas se pochlubit :-). Pátá etapa SOW (4. foto) a poté i šestá rozhodla o celkově těsném vítězství Milánka :-) na Swiss-o-weeek 2019 :-). Co si tak vzpomínám, naposledy se mi něco podobného stalo 1988 v Belgii :-).
Celý článek

Uplakaná ale přesto sluncem zalitá Bludička

V sobotu 3.8. se konal další ze závodů SHOCart ligy a to Františkova Bludička. Pořadatelé (Míra s Mirkou Špalkovi) umístili kontroly do úchvatné přírody Slavkovského lesa. Účastníci se tak pohybovali v dosti kopcovitém terénu, ale výhledy vynahradily námahu a úsilí. Kontroly ale byly i v údolích, u...
Celý článek

YESMAN - HLEDÁM PARŤÁKA

Pokud plánuješ dorazit na YESMANA a nemáš parťačku nebo parťáka, najeď do menu HLEDÁM PARŤÁKA a napiš zprávu se svým kontaktem, klidně se přihlaš a určitě to dopadne :-).
Celý článek

ZTRACENÉ KOBYLKY

94 km, 1500 m převýšení­, počet bodů 590, čas 5:45 hod. Irča a Milánek zí­skali do své sbí­rky ještě dosud chybějí­cí­ stří­bro :-). Ale kam se hrabem na Michala Žížu Žižku a jeho Loudáníčko :-D.
Celý článek

Výsledky MTBO květen 2019

18. 5. RAKOVNICKÁ 60, v kategorii RD 100 Milánek 4. místo, 18. 5. JASOŇ - DRSOŇ, v kategorii Drsný Jasoňˆ Michal s Karlem 5. mí­sto, 25. 5. POJIZERSKÝ KOMPAS, v kategorii MIX Irča a Milánek 3. mí­sto.
Celý článek